Lip Gloss Nails - Trendy nail art, který jen tak nezmizí!

Zvykejte si, protože Lip Gloss Nails se patrně postaví na úroveň francouzské manikúry a babyboomer nehtů. Stejně jako ony i tenhle look je velmi přirozený, jemný, ženský a perfektně použitelný v jakékoliv situaci. V článku se dozvíte, jak tahle nová univerzální manikúra vypadá, jak si ji můžete vytvořit úplně sami a ještě vám poradíme pár vychytávek, jak ji udělat o něco zajímavější. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Scratch MediSpa (@scratchnailandbeautysalonuk)

Jeden rozdíl ale oproti výše zmíněným stylům Lip Gloss Nails mají - nemusíte na ně studovat celý další vědní obor, než je zmáknete. Jasně, trochu přeháníme, ale kdo z vás už francii zkoušel, určitě ví, že vychytat správně oblouček tak, aby byl na všech nehtech stejný, je docela umění. A smíchat do sebe odstíny v babyboomeru, aby byl přechod co neplynulejší, taky dá dost zabrat. Lip Gloss Nails tohle nevyžadují, stačí správný odstín, pěkně upravený tvar nehtů, and you are good to go!

Jak vytvořit Lip Gloss Nails?

Je potřeba vysvětlovat, proč se styl nazývá právě Lip Gloss Nails? Asi je jasné, že má připomínat lesk na rty - ozdobí, ale nezakryje povrch úplně. Právě poloprůhlednost gel laku je v tomhle případě naprosto stěžejní. My se zaměřujeme na to, aby naše gel laky krásně kryly, protože z praxe dobře víme, že poloprůhledné (i když tedy záměrně) odstíny se zrovna moc neprodávají. Proto bychom vám doporučili pro dokonalé Lip Gloss Nails následující postup:

  1. Připravte si nehet, ale opravdu pečlivě a neodflákněte to. Půlku úspěchu dělají krásně upravené kůžičky a stejnoměrné tvary. 
  2. Naneste na nehet gel lakovou bázi a vytvrďte. 
  3. Někde bokem na nesavý povrch si smíchejte vámi zvolený růžový odstín s trochou báze, kterou jste použili. My bychom sáhli po něžně růžovém gel laku Libra. Takhle vytvoříte žádaný poloprůhledný narůžovělý odstín. 
  4. Tento mix si naneste na nehty a vytvrďte. Podle potřeby krok zopakujte, dvě vrstvy budu vypadat o něco lépe.
  5. Zaleskujte tím nejlesklejším gel lakovým topem, co máte. 

To je celé kouzlo! Ve výsledku byste měli mít krásné, přirozeně narůžovělé nehty, pod kterými stále mírně prosvítá volný okraj nehtu a lunula. To je takový ten světlý oblouček u nehtového valu, odkud nehet vyrůstá. 

Mrkněte se na pár inspirací z internetu. Určitě s námi budete souhlasit, že tenhle styl perfektně sedí ke “Clean Girl” trendu, kde je péče o nehty velmi důležitá. Manikúra se vám bude skvěle hodit i do práce, kde jsou ozdobené nehty jinak nežádoucí. 

 

Je to na vás trochu nůďo? Nebojte, mysleli jsme na to! Naštěstí můžete i tenhle styl trochu vyšperkovat. 

Hack #1: Shimmer!

I lesky na rty mají často shimmer efekt, a do manikúry tak skvěle sedne! Použijte proto třeba gel lak s jemným třpytem, jako je náš Rose Quartz

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený GELCARE® (@gelcare.official)

Hack #2: Magický odlesk!

Tohle milujeme. A je to tak jednoduché! Hned po bázi naneste na nehet gel lak s opalickým odleskem, jako jsou odstíny Moonstone, Divination nebo Spirit Guide. Teprve na něj naneste průhledný růžový odstín. Nebo naopak.

Podobného efektu můžete dosáhnout i tím, že na růžový gel lak  zaleštíte populární Hailey Effect pigment. Experimentujte! 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Mani Club (@themaniclub)

Hack #3: Malůvky!

Manikúru můžete vylepšit drobnými detaily - vezměte do ruky zdobicí štěteček a malujte! Naprosto rozkošně vypadají maličká bílá srdíčka - stačí jedno či dvě, uvidíte, že si je zamilujete! Skvěle vypadají i maličké bílé tečky u nehtového valu nebo jen malinká hvězdička - je to jen na vás!

 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Mateja Novakovic (@matejanova)

 

Hack #4: Perličky!

Chcete ještě víc podtrhnout, jak je tahle manikúra elegantní? Sáhněte po perličkách! Kamínky samozřejmě můžete použít taky, ale počítejte s tím, že manikúra už dál nebude zrovna nenápadná. Proto doporučujeme právě perly - k elegantnímu looku neodmyslitelně patří a nic tím nezkazíte.

Tak co na Lip Gloss Nails říkáte? Sedí k vašemu looku nebo máte na nehtech raději trochu větší drama? Pokud styl jemné lesklé manikúry vyzkoušíte, určitě nám dejte vědět - jsme zvědaví, jak se s tím poperete!