Barevná ,,p(ride)aráda”, kterou si prodloužíte léto

Ještě stále tu máme letní teplé dny, které jsou nutné řádně oslavit. Co takhle zvolit netradiční způsob a oslavit je barevnou letní manikúrou? Prodlužte si prázdniny a dejte svým nehtům festivalový vibe. 

Barevné gel laky jsou perfektní pro tyto dny, kdy jistě víme, že se s námi loučí léto a začíná podzim. Dejte svým nehtům naději, že léto ještě neskončilo a podzimní chmurné dny a počasí si oddalte. Naše gel laky navíc vydrží tak dlouho, že si ani nevšimnete, že nám už léto dalo sbohem.

Je doslova k nezaplacení mít manikúru jako od profesionála po několik týdnů bez hnutí. Jaké je v tom kouzlo? Gel laky, které vytvrdíte v lampě jsou perfektní k tomu, abyste si ušetřili čas, nervy a hlavně je zvládli pár tahy. Pokud budete gel laky pečlivě zavírat, máte se svými nehtíky nadosmrti vystaráno.

 gel laky, aplikace gel laku, zdobení nehtů, inspirace, barevná manikúra

Duhovou parádu vykouzlíte díky těmto produktům:

 

Jak na to? Mrkněte na náš tutoriál:

  1. Začněte jakou barvou chcete, ale aby barvy navazovaly, doporučujeme 95 a pak 93 jeden tah nakonec nehet a zatvrdíte...
  2. Pak pokračujte dál gel lakem číslo 93, který je jemně zelenkavo-žlutý a 03  v oranžovém odstínu 
  3. Následně přidáte opět 03 a 05 ve skoro melounovém odstínu
  4. Předposlední kombinace bude 05 a 128, který je výrazně fuchsiový
  5. A jako finální bude 128 a 17. Ta je jemně fialovo-modrá

 

 

Tip na závěr: Využijte štěteček na zdobení a tyčinku, co vykouzlí malé tečky a lakem číslo 1 udělejte jemné linky a tečky. 

Úplně poslední krok je top coat a vytvrdit, na ten nezapomenout nebo bude celá akce k ničemu.

Léto reálně končí až 23. 9., tak se nebojte do té doby ještě využít našich tropical barevných laků, co vypadají jako posypka na muffinky. Od čeho se taky jmenují Sprinkles ;) Všechny laky jsou z této kolekce a jejich kompletní souhrn najdete zde. 

Chcete sofistikovanější look, který tolik nehýří barvami, ale dá se nosit k formálnímu oblečení? Máme pro vás skvělý tip: Geisha look, který máme rozpracovaný krok po kroku, takže nemůžete šlápnout vedle, když se pro něj rozhodnete!

Eva radí: Měli jste předtím už hotovou manikúru? Tak nezapomeňte na hlavní 3 know-how:

  1. Opatrně odstranit starý lak
  2. Pečlivě nanést nový
  3. Následná péče, aby lak vydržel co nejdéle