Kolekce gel laků Sprinkles: Nehty zasypané nostalgií teplých dní

Také jste už od mala zbožnovali pestrobarevné sypání na dortech či cukroví? Chuti dezertům nikdy dvakrát nedodalo, ale ty barvy! Ty vydaly za tisíc příchutí. A tak se právě ony staly předlohou pro naše gel laky z kolekce Sprinkles. Každý z odstínů v sobě nese pocity, příchutě a zážitky spojené s příjemnými bezstarostnými chvílemi, jarem a létem. Pojďte se do nich s námi zakousnout! 

food-ga8c4dc244_1920ořez

Znáte ten pocit, když na jaře vyjdete ven a poprvé, po dlouhé zimě, vdechnete ten příjemně teplý vzduch? Je provoněný květinami, stále krásně čerstvý a tak vítaný! Nese s sebou příslib teplých dní, výletů, dovolených, ledových zmrzlin, čerstvého ovoce, lahodných dezertů, protančených nocí a osvěžujících drinků. 

Gel laky z kolekce Sprinkles ve svých barvách skrývají totéž. Špetku dětské radosti i hravosti, a hlavně umění užít si naplno i drobnosti. Jak voní fialová, jak chutná modrá a jaké pocity ve vás vyvolává hřejivá červená? Proč barvy jen nosit, když je můžete prožívat... Zasypte nehty cukrovými odstíny gel laků Sprinkles a nechte své nehty ožít!

Sladké mámení - šťavnaté fíky, lesní ovoce a nadýchané sněhové pusinky

První trojice barev gel laků z kolekce Sprinkles představuje dvě krásné fialové a k nim hladkou krémovou s nádechem do růžova.

  • Very Berry je výrazný, sytý, s teplými podtóny. Nese v sobě kapku divokosti lesního ovoce, jehož mix vzhledem připomíná a potěší i milovnice sytě fialových tulipánů, hyacintů a gerber.
  • Chic Fig narozdíl od Very Berry působí něžněji, pastelově. Vzpomeňte si na svoji dovolenou v exotické destinaci a tam dokonale zralé fíky v unikátní sametovém fialovém kabátku. Pokud nejste fanoušci tohoto ovoce, možná si vás Chic Fig získá svou podobností s barvou voňavých keřů šeříku, které na přelomu jara a léta kvetou všude kolem nás.
  • Milujete pusinky? Ne ty, kterými vás zasypává vaše drahá polovička, ale sladké, nadýchané sněhové pusinky, které se v ústech přímo rozplývají. Vy se budete rozplývat nad odstínem Fluffy Meringue, který se nimi inspiroval a sladce vyvažuje čerstvé ovocné fialové odstíny.  

1_4

1_31_2

1_1

Osvěžující trio - borůvkové smoothie, chladivý mentol a pistáciová zmrzlina

S další trojicí odstínů se ve sluncem prosvícených měsících příjemně zchladíte. K horkým dnům totiž neodmyslitelně patří i radovánky u vody, modrá obloha a smetanová zmrzlina.

  • Borůvkové smoothie je lahodná osvěžující snídaně i skvělý letní dezert. Náš gel lak Blueberry Smoothie má perfektně sytý, výrazný odstín tmavé fialové. I když jde o poměrně tmavou barvu, skvěle se hodí k ostatním odstínům z kolekce, kterým po svém boku nechá vyniknout.
  • Frosty Blue je pastelově modrý odstín. Jemná blankytná sluší nehtům především na jaře, kdy jsou „pastelky” každoročně trendy. S jediným pohledem na manikúru si - kdykoliv vám jen bude horko - připomenete osvěžující vodní hladinu, ledovou tříšť nebo šmoulovou zmrzlinu.
  • Je snad někdo, kdo nemá rád pistácie? A co teprve pistáciovou zmrzlinu! Pistachio Ice Cream je odstín, který vám připomene, proč tak milujete léto. Je o něco výraznější, než jemně blankytná Frosty Blue, parádně odráží sluneční paprsky a lesklý top je mu souzený. Stejně jako vám je souzeno dát si ještě jeden kopeček pistáciové zmrzliny navíc! 

2_4

2_3
2_22_1

est_majka3Maya říká: U gel laků Estelli jsme se v týmu soustředili nejen na to, aby pěkně vypadaly, ale hlavně, aby byly kvalitní a měly dobré vlastnosti. Maximum odstínů kryje už v jedné vrstvě a s dvěma tenkými vrstvami docílíte vždy dokonalého krytí. 

Pokud s gel laky nemáte zkušenosti, ale moc se vám líbí a chtěli byste je na svých nehtech, tak zpozorněte. Manikúra s nimi neschne na vzduchu jako je to u obyčejných laků. Potřebujete k tomu UV/LED lampu a dalších několik pomůcek, krásné nehty vám pak ale vydrží klidně i měsíc. 

Naštěstí jsme pro začátečníky navrhli startovní sadu pro úpravu nehtů gel laky, kde najdete vše potřebné, včetně návodu jak s gel laky pracovat. Udělejte si se sadou radost, nebo si o ni řekněte svým blízkým.

 

Letní sladkokyselá bomba - citronový krém, mangový sorbet a kapka limety

Blížíme se do finále, předposlední trojka je jako stvořená pro sluncem zalité dny u bazénu nebo u moře. Odstíny jsou neonové, svěží, veselé a plné energie! 

  • Mango Sorbet, tady snad není třeba ani název překládat. Voňavá sladká manga plná chuti vám před očima vykreslí vzpomínku na oblíbenou dovolenou. Odstín je sytý, hřejivý, zářivý, přímo uhrančivý! Vsadíme se, že ho budete chtít nosit na rukou po celý rok, nejen na jaře a v létě. 
  • Sladce pastelová žlutá gel laku Lemon Curd v sobě skrývá kapku oranžové, takže působí teple, i když stále svěže a zářivě. Krémové dezerty se v horku mohou zdát zbytečně těžké, když se ale při procházce městem zastavíte na ledové kávě a k ní si smlsnete na zákusku s citronovým krémem, uvidíte, že vás nabije energií na celý zbytek dne. 
  • Limetkový odstín Lime Splash vás osvěží jako limetový střik v horkém prázdninovém dni. Tento neonový gel lak není tlumený teplými odstíny a přímo srší energií. Dokonalý letní hit!

3_4

3_3

3_2

3_1

est_evka4

 

Tip od Evky: Chtěli byste si tyto odstíny dosytosti vychutnat, ale bojujete s tím, aby vám gel lak na nehtech držel jak se patří? V mém článku „Nedrží vám gel lak, pozor si dejte na těchto 10 věcí” zjistíte, kde je vlastně chyba, a rázem prodloužíte životnost své manikúry o dny i týdny.

Péče o nehty a ruce je široké téma. Jaké další články můžete najít na našem blogu? ZDE najdete přehledný seznam o čem už jsme psali.

Povzbuzení v žáru noci - drink se šťávou z hroznů, třešní a mandarinek

Od sladkých a šťavnatých barev přes svěží a zářivé až po finální trojici – odstíny, které vás rády doprovodí na večerní „tah“ městem.

  • Rudá na nehtech vždycky vypadala skvěle a vždy i bude. Plná, sexy červená Liquid Cherry rozhodně nezůstane na vašich nehtech v doprovodu lahodných koktejlů jen po jednu noc. Budete toužit, abyste ji mohli nosit celý rok. A vlastně proč ne? I doma v pyžamu se sní totiž budete cítit stejně sexy jako na tanečním parketu.
  • Grape Juice nadchne milovníky růžové. Ta je obecně považována za barvu ženskou a nevinnou, ale řekněte sami - vždyť s manikúrou v tomto odstínu se z vás musí stát malý ďáblík. Tak popadněte osvěžující drink a vzhůru tancovat!
  • Tangerine Jelly je tu pro ty, kteří touží po něčem živějším, ale přesto stále svůdném. Neonově oranžová barva mandarinkového želé je krásně sytá, zářivá a sexy. Stejně jako předchozí dvě barvy i tato vypadá na nehtech luxusně po celý večer i rok.

4_44_3

4_2

4_1

Vybrali jste si z kolekce Sprinkles své favority? Ozdobte s nimi své nehty a pochlubte se svému okolí jaké vzpomínky, pocity a zážitky se vám při pohledu na manikúru vybaví. Klidně dejte vědět i nám! Najdete nás na našich sociálních sítích i na e-mailu info@estelli.cz.

 

Poznejte další z našich kolekcí gel laků Petite: