Hodné holky nosí minimalistické nehty. Inspirujte se jimi i vy!

O “clean girl” trendu, který hýbe TikTokem jsme se rozepsali v článku Je krásné být sama sebou! Podtrhněte přirozenou krásu minimalistickým lookem! Nyní je na čase podívat se minimalismu na zoubek, tedy na nehet. A to pěkně detailně! Tedy - hodně obrázků, málo povídání a spoooousta inspirace pro vaše tvoření. 

Pojďte s námi mrknout, jakou manikúru zvolit, abyste šli s dobou!

Absolutní miminum

K tomu, abyste následovali nejnovější trendy toho vlastně moc nepotřebujete. V případě manikúry vám stačí zdravé a pevné nehty v přírodní délce s gel lakem v nude odstínu. 

minimalistic_nail_art (1)

sparkling_rose_opt3

Puntíkem nikdy nic nezkazíte

Nuda podklad a tečky v nejrůznějších odstínech - to je prostě klasika. Někdy jich může být víc, někdy si vystačíte jen s jednou. Je to snadné, je to rychle a vypadá to božsky!

nehty_s_puntikem

monmayernails

Tenká linka chce cvik

Nehty mohou zdobit i tenké jednobarevné linky. Vlnité abstraktní linky zvládne každý. Rovné jako podle pravítka vyžadují trošku cviku, ale není to nic složitého. Pomoci si můžete i samolepkami s jednou nebo víc linkami. I ty vypadají na minimalistických nehtech báječně!

nehty_s_linkou

Srdce z lásky nebo pro parádu

Srdce je jasný symbol, který chápou lidi na celém světě. Ať jste zrovna zamilovaní až po uši nebo na toho pravého/pravou teprve čekáte, drobné barevné srdíčko na nehtu umí divy!

nehty_se_srdickem

panna_nailsart

I drobný detail prozradí víc

Nota, kapka, psí tlapka nebo třeba otazník…Stejně jako u tetování zná pravý význam pouze a jen jeho nositel, mohou i nehty nést poselství, které bude zřejmé jen zasvěceným. Buďte tedy trošku tajemný a ozdobte si nehty v duchu minimalismu drobným detailem, který o vás může, ale nemusí prozradit víc.

nehty_s_drobnym_ornamentem

 

Stará dobrá Francie

Ačkoliv francouzská manikúra úplně do nového minimalistického směru nezapadá, zmínit jí musíme. Stále jde totiž o jeden z nejpopulárnějších způsobů úpravy nehtů a ruku na srdce - sluší každému a hodí se kamkoliv, tak proč si jí čas od času nedopřát.

V letošním roce frčí nejen klasická, tedy růžový nehet, bílý konec, ale trendy jsou i nehty, kde jsou konce v různobarevných odstínech nebo, kdy je předěl nehty jen naznačen pomocí tenké linky. Zkusit můžete i tzv. obrácenou Francii. Na rozdíl od klasické jsou zde zvýrazněné spodní části nehtu.

nehty_francie

nailsbyharriet

Dokonalou francouzskou manikúru vykouzlíte za pomoci silikonového razítka během chvilky. Přečtěte si detailní návod v článku Minimalistická francie pomocí razítka: Jak na to?.

Našli jste mezi našimi tipy ten pravý? Jestli ne, tak mrkněte ještě na naši nástěnku na Pinterestu. I tam pro vás sbíráme inspiraci z celého světa! Minimalistické i cool nehty plné barev najdete samozřejmě i na našem Instagramu nebo Facebooku. Za označení na fotkách budeme rádi!

Většina obrázků v galerii není naším výtvorem a nevztahujeme na ně žádná práva. Seznam zdrojů:

https://www.instagram.com/iwonaabudzinski/

https://www.instagram.com/jessicajrhoades/

https://www.instagram.com/studiofrenchie.nl/

https://www.instagram.com/nailsbyamyt/

https://www.instagram.com/nail__retreat/

https://www.instagram.com/monmayernails/

https://www.instagram.com/ma.ni.art/

https://www.instagram.com/bleu_nails_/

https://www.instagram.com/katarzyna_pyrek/

https://www.instagram.com/panna_nailsart/

https://www.instagram.com/5ivenails/

https://www.instagram.com/gabi.nails2021/