Nailspiration z rudého koberce: Golden Globes 2024

Udílení Zlatých Glóbů mělo letos velkou pozornost - možná částečně proto, že Oscar už nikoho moc nebaví. A možná i proto, že se na udílení sjela nebývale velká koncentrace hvězd, včetně Taylor Swift. Nás tyhle posh události baví, protože na rozdíl od skutečných módních přehlídek je tohle většinou pastva pro oči. Módní návrháři, make-up artisti, kadeřníci a i manikérky ze sebe totiž vydají to nejlepší. 

Když jdete na tak velkou událost, musíte být perfektní od hlavy k patě a najmout si na to tým odborníků. My máme už vypěstovanou stejnou profesní deformaci jako spousta z vás, takže z outfitů nám sjíždí oči rovnou na ruce. Proto jsme se mrkli na to, jaké manikúry se na Golden Globes nosily. Jde z této události vypozorovat nějaké trendy? Nebo si od hvězd vezmete inspiraci na nadcházející plesové období? Podívejte, jak sladily své róby s manikúrou! 

manikura_golden_globes_1

Manikérka Jennifer Lopez to vzala docela přímočaře. K jemně růžovým šatům s třpytivě růžovou kabelkou má nehty v úplně stejném stylu se třpytivým broskvově růžovým pigmentem na špičkách. Dokonce tvar jejích nehtů tak nějak kopíruje střih šatů - elegantní a zužující se. Nevíme, jestli je to vlastně kreativní nebo naopak líné - protože to trochu působí jako první nápad, co vás při pohledu na outfit napadne. 

Manikúra funguje jako doplněk a pokud se snažíte o elegantní outfit, neměla by na sebe zbytečně strhávat pozornost. Selena Gomez toto dodržela. Její šaty jsou díky svému střihu hlavní hvězdou a manikúra jen odráží barevnost jejich detailů. Autorem manikúry je Tom Bachik

Danielle Brooks, kterou můžete znát třeba ze seriálu Orange is the New Black, manikúru k šatům v podstatě neladila, ale vsadila na nude základ s (asi) abstraktními stříbrnými prvky. Bohužel se nám nepovedlo sehnat detailnější fotku, třebaže manikúra Danielle patřila na rudém koberci k těm nejoriginálnějším. 

manikura_golden_globes_2

Brie Larson (aka Captain Marvel) měla krásné levandulové šaty v klasickém střihu od Prady. Její manikúra celkový romantický styl jenom podtrhla. Nehty maji její tělový tón, nejspíš jen lehce sjednocený, a jsou ozdobené několika něžnými kytičkami v tónech fialkové. Dokonalost! 

Manikérka Quinty Brunson, Temeka Jackson, vytvořila krásnou slavnostní manikúru se zlatými linkami ve stylu francouzské manikúry na špičkách nehtů. Skvěle ji sladila ke třpytivé róbě v odstínech šampaňského od značky Balmain. Je originální, elegantní, slavnostní a precizní - přesně tak, jak bychom si to pro tuto příležitost představovali. 

Zajímavě zvolenou manikúru měla neopak herečka Kate Beckinsale. Ke stříbrným šatům posetými stříbrnými kamínky zvolila i hodně výrazné stříbrné šperky. Manikúra v podobném duchu už by nejspíš zanikla, a její manikérka (Eri Ishizu) proto zvolila černý magnetický gel lak nebo gel s cat-eye efektem a stříbrnými odlesky

manikura_golden_globes_3

Da’Vine Joy Randolph můžete znát třeba jako drsnou detektivku z nového seriálu Jen vraždy v budově, kde hrála právě už se zmíněnou Selenou Gomez. Tam sice vyzařovala silně maskulinní energii, v opravdovém životě se ale asi nebojí užívat si ženských radostí - jako jsou volány, květiny nebo třpytivé kamínky. A právě s kamínky pracovala i její manikérka - už jednou zmíněná Temeka Jackson. 

est_evka4Eva doporučuje:

Baví vás seriály? Já právě miluju Jen vraždy v budově!  Díky němu jsem si oblíbila Selenu Gomez jako herečku a nemůžu se dočkat další řady.  Pokud jste taky seriáloví nadšenci a manikúry z rudého koberce nejsou nic pro vás, na blogu najdete dokonce článek, kde je spoustu tipů na nail art s motivy populárních seriálů. Určitě se tam mrkněte! 

 

Natasha Lyonne měla jedny z nejoriginálnějších šatů večera. Na někoho můžou působit mírně futuristicky, a tak se možná nabízelo zvolit k nim kovově zlatou manikúru. Vůbec si teď už můžeme všimnout jednoho trendu - kovové odlesky jsou hodně oblíbené, takže pokud se i vy chystáte na nějakou větší událost, rozhodně s metalickou manikúrou nesáhnete vedle. 

Emily Blunt na sobě měla na udílení cen róbu hodnou vítězky. Vytvořil ji pro ni Alexander McQueen a díky tomu, jak velmi zdobená je, se hodí mít méně zdobené nehty. Její manikérka Julie K. Skin by nesáhla vedle ani s nude odstínem nehtů, ale spolu s Emily zvolily chladně zlatý třpytivý odstín gel laku. Nehty jsou krátké a nestrhávají na sebe pozornost. 

manikura_golden_globes_4

Přišli jste sem kvůli Taylor Swift? Tak je tady! Popravdě její manikúra byl i důvod, proč jsme se o tohle téma začali víc zajímat. A byla to právě momentka z večera, kdy se Selenou prožívaly hluboce ženský okamžik, kdy Selenu držela za paži. Sice se asi nedozvíme, o čem se bavily, ale víme, že její třpytivé nehty jsou nalepovací. Taylor hraje na kytaru, takže tohle dočasné řešení naprosto chápeme. 
Zelené lesklé šaty, jejich chladný odstín a její světlá pleť přímo volají po stříbrné manikúře. Nepřipomíná vám to všechno něco? 🐍 

Ayo Edebiri vyhrála cenu za svůj herecký výkon v seriálu Medvěd (The Bear). Díky tomu nám neuniklo, že k sexy rudým večerním šatům zvolila krátké pudrové nehty. Musíme říct, že kombinace tohoto odstínu s její karamelovou pokožkou vypadá perfektně. Celkově její outfit působí velmi střízlivě a skromně - stejně jako na nás působí herečka sama. Snad ji čeká ještě spousta úspěchů! 

Posledním outfitem, který jsme do galerie vybrali, je bílá róba od Diora, kterou na sobě měla Ali Wong. Milujeme její brýle a zářivý úsměv, nicméně oči vám nejspíš vždycky skončí na luxusním náhrdelníku. Proto není divu, že manikúra je střídmá a přitom stále slavnostní. Manikérka Thuy Nguyen sáhla po metalickém bronzovém odstínu, který nám strašně moc připomíná náš gel lak Hazelnut Bronze. Je to skvělá volba, zvlášť, pokud máte na sobě saténové šaty, protože odlesky tohoto odstínu jsou saténu velmi podobné. 

Která manikúra nejvíc zaujala vás? Dokážete si představit, co byste na podobnou událost měli na nehtech vy? Drželi byste se při zemi nebo byste jeli na full-glam? Věříme, že to už máte dávno vymyšlené! :)