Nechte své nehty rozkvést! Vytvořte si manikúru inspirovanou přírodou

Krásně rozkvetlé nehty nezpůsobují slzení, kýchání, ani jiné obtíže, které tolik z nás trápí každý rok při jarních měsících. Co ale naopak mohou způsobit, je to, že vám na tváří bude stále hrát jemný úsměv, a kdo ví, třeba díky nim i nějakou opravdovou květinu dostanete.

tulip_nails

Kytky na nehtech jsou evergreenem (doslova). Mají tisíce podob a mohou být vhodným doplňkem k jinak celkem nezajímavému outfitu, a to jak v decentním, tak i ve velmi výrazném provedení.

U květinového nail artu se nemusíte nijak omezovat v paletě barev gel laků, ani v jejich kombinování. Stejně jako v přírodě mohou mít květiny a rostliny různorodé tvary a barvy.

Inspiraci pro originální květinovou manikúru najdete na procházce, při péči o zahrádku nebo při letmém minutí květinářství. Stačí mít oči otevřené dokořán!

Kytice květin byla předlohou pro naši kolekci gel laků Bouquet, ale skvěle budou jistě vypadat i květy v odstínech kolekce Sangría nebo Sprinkles.

Jestli vás větší množství barev spíše děsí, zvolte raději manikúru v neutrálních odstínech. S tou nikdy neuděláte chybu! Přečtěte si o tom, jak vybrat ten správný odstín pro nude nehty!

50 odstínů zelené

No dobře, trošku jsme si zapřeháněli.Tolik jich na e-shopu nemáme, ale i s těmi zelenými odstíny gel laků, které u nás na Estelli najdete, zvládnete vykouzlit na nehtech celou botanickou zahradu. 

Šťávu nehtům dodá gel lak v odstínu Lime Splash nebo Granny Smith, sladkou notu dodá zmrzlinová barvička Pistachio Ice Cream a svěžest Breezy Mint.

Temnější zelené tóny představují gel laky Emerald Glint, Pine Wood, Holly Lush a Island Moss. Speciální místo na paletě pak zabírá Olive Green.

Je vědecky dokázáno, že pohled na zelenou barvu působí uklidňujícím dojmem, takže jestliže se cítíte napjatí, stačí mrknout na nehty a hned budete klidnější.

Hippies by záviděli

Chcete se stát květinovým dítětem? S barevnou květinovou manikúrou můžete využít flower power pokaždé, když se vám dny a svět kolem budou zdát příliš šedé. 

Jednoduchá barevná kvítka zvládnete pomocí zdobicí tyčinky raz dva. Návod, jak na to, najdete v článku Zdobicí tyčinka a 5 nail artů, které s ní vytvoří i úplný začátečník.

Něžnost, hravost, minimalismus

Luční kvítí nemá chybu. Na nehtech vás rázem promění v něžnou vílu. Při vytváření stébel trávy nebo při malování jednoduchých sedmikrásek nebo levandulových snítek si zuby určitě nevylámete. 

Zkuste zadat do Youtube “easy flower nail art” nebo “flower nail art for beginners” a hned budete vědět, jak na to!



Květinové motivy se často objevují i v lidovém umění. Podívejte se na nejkrásnější inspiraci pro folklorní manikúru.

Dokonalost v nedokonalosti

Matka příroda dokáže vytvořit zajímavé kombinace a ačkoliv je ve své podstatě dokonalá, nemusíte se trápit s tím, že vaše květinové nail arty dokonalé nebudou. Naopak, přírodou inspirovaná abstrakce má také něco do sebe. 

 

Dáváte před organickými tvary přednost strohé geometrii? Možná by se vám mohl líbit článek Nehty jako umělecké dílo: Geometrie a abstrakce v manikúře nezná hranic

A kdybyste opravdu chtěli flower manikúru “eňo ňuňo”, pak můžete vždycky sáhnout po samolepkách na nehty s rostlinnými motivy, které váš problém vyřeší! Na skladě jich máme spousty, stačí si vybrat.


Milovníci pokojovek #plantlovers si určitě rádi ozdobí nehty třeba oblíbenou monsterou, dracenou nebo eukalyptem.

Rádi byste kromě flóry vzdali hold i fauně, můžete vybrat některý z nail artů inspirovaných domácími mazlíčky. I o tom píšeme u nás na blogu!

Dejte nám vědět, jak se vám květiny na nehtech povedly! Budeme se těšit na to, až nás u vašeho příspěvku na Instagramu, Tik Toku nebo Facebooku označíte.