Nehty se zvířátky - ukažte, jak milujete své domácí mazlíčky díky hravé manikúře

Máme rádi zvířata, protože jsou chlupatá - toto každý chovatel moc dobře ví, když se mu doma povalují chuchvalce chlupů stejně jako slavný kutálející se keř v poušti, přestože pravidelně uklízí. Než všem dokola vysvětlovat, proč máte na každém kusu oblečení nebo na gauči neustále z chlupů svetr, řekněte to svými nehty!

 geometricke_zvire

Ať už patříte mezi pejskaře, kočkaře, máte králíčka, nádherné akvárium nebo váš partner právě výhodně pořídil obrovského kajmana či sklípkana, jisté je, že se zvířaty je kromě starostí také spousta legrace a jsou nám stejně jako celá příroda v mnohém inspirací. V manikúře to samozřejmě platí taky, proto jsme dnes pro vás připravili hravou galerii věnovanou domácím mazlíčkům.

Kočka každým coulem

Kdo by nemiloval kočky, jejich předení a kravál, kterým obšťastňují majitele pravidelně kolem třetí hodiny ranní. I když tato zvířátka ani náhodou nezapomněla, že byla kdysi uctívana jako božstvo a umí si nás perfektně zotročit, jejich kouzlu odolá málokdo. Dejte všem jasně najevo, že vy patříte mezi jejich obdivovatele - přimalujte na nehty tlapičky, kočičí ouška, rozpustilé siluety nebo jestli teprve začínáte, pomozte si některou z těchto báječných kočičích samolepek.

Pes jako nejvěrnější přítel

Ne že by kočky nebyly věrné, ale na rozdíl od psích kamarádů si zachovávají svou hlavu a nezávislost. To pejsci jsou svým majitelům obvykle zcela oddáni, a pokud už se (pochopitelně omylem) stane nějaká nehoda s vysypaným odpadkovým košem nebo roztahaným toaleťákem, umí dostatečně věrohodně předvést to, čemu říkáme psí oči. Ať už vašeho miláčka pohodlně schováte do kabelky, nebo si ho naopak kolemjdoucí pletou z dálky s menším koněm, jisté je, že tito chlupáči budou neskonale vděční za každý hozený míček, pamlsek nebo i spokojený odpočinek s vámi u filmu. 

U manikúr se neváhejte inspirovat velkým množstvím ras, barev a výrazů různých hafanů, ať už se je rozhodnete vyobrazit realisticky nebo jako z animáku. To, že jste milovníci pejsků o vás prozradí třeba i namalované kostičky, tlapky nebo flíčky zdobicím štětcem.

Tip: Přitahuje vás divokost a nespoutanost praotce všech psů - vlka? Určitě tak vyzkoušejte naše vlčí samolepky, ke kterým budou dokonale ladit také zářivé kamínky na nehty.

Roztomilí králíčci

Dlouhé uši, hebká srst a neustále se pohybující čumáček si dokáže získat i ty největší drsňáky. Neúnavné chroupání, hopsání a roztomilost sama tyto ušáky chrání před uvařením si jich na smetaně dokonce i ve chvíli, kdy vám bez milosti ohlodají kabely od noťasu, ledničky nebo si právě pochutnali na vašem oblíbeném polštáři. Králíci jsou zvědaví, aktivní, potřebují všechno prozkoumat a občas to holt přinese i nějaké škody. Co naplat, ale život s nimi je plný zábavy a pohybu, vykouknou na vás kolikrát z míst, kde byste je rozhodně nečekali.

 

A přesně takové může být i vaše manikúra - mlsně vyhlížející králíček, spokojeně spící nebo s výrazem, který značí nějakou neplechu. Něžnost a roztomilost ušáka vám skvěle pomohou znázornit jemné pastelové barvy z kolekce gel laků Bouquet, nehty pak můžete dozdobit pomocí této sady samolepek, kam mezi ostatní zvířátka pár králíků také přihopsalo.

Tip: Co se inspirovat rozmanitostí zvířecích vzorů? Galerii se spoustou nápadů najdete tady. A pro zimní měsíce máme i pár zvířátek schovaných ve sněhu - objevit je můžete v článku Zasněžená manikúra: Takto budou vypadat vaše nehty, když se inspirujete sněhovými vločkami.

Potkani, morčata a křečci

Že potkan patří nanejvýš někam do kanálu? Kdepak! Tito hlodavci jsou i přes svou pověst mazliví, hraví a především velmi inteligentní, rádi plní všelijaké úkoly a jejich chovatelé je mnohdy dovedou naučit různé kousky. 

Zpočátku plachá morčata si dovedou poradit třeba i s hledáním východu z bludiště, vytvářejí si k člověku vztah a jejich typické kvíkání umí nejednomu zvednout náladu. 

Křeček byl možná vaše úplně první zvíře, když jste po sáhodlouhém přemlouvání rodičů, které připomínalo dojednávání mírové smlouvy s Osmanskou říší, konečně dostali klícku s malým zvířecím kamarádem. Zavzpomínejte si na společné radostné chvíle a namalujte si svého křečíka s jeho oblíbenou pochoutkou a pořádně ho ozdobte třpytkami a glitry.

 

Aby se vám zvířátka povedla, určitě nezapomeňte na kvalitní zdobicí štětce, o kterých jsme psali ve velkém přehledu zde, dlouhou životnost vašeho díla zase zajistí hypoalergenní top coat.

 

Představte nám své domácí mazlíčky na FB i IG a označte nás hashtagem #estelli

Budeme se těšit!

Žádný z obrázků v galerii není naším výtvorem a nevztahujeme na ně žádná práva. Převzali jsme je z portálu pinterest.com. Některé z obrázků v sobě mají vepsaný podpis autora, u jiných se nám podařilo a u jiných nepodařilo najít původního autora. Pokud autora znáte, neváhejte nám dát vědět, rádi ho doplníme!