Sex, drogy a manikúra pro rebely a rebelky

Upravené nehty nosí jen hodné holky a Barbie? Ale kdepak! I milovníci rychlé jízdy a tvrdé muziky se mohou pyšnit nehty podle jejich vkusu. Pravda, hlavní roli zde hraje černá a motivy většinou nejsou pro útlocitné slečinky, ale i tak vypadají skvěle. Načerpejte inspiraci pro domácí tvoření té nejkrásnější, tedy pardon - té nejkrutější drsňácké manikúry!

  • Ukaž nehty a já ti řeknu, co posloucháš

Pink Floyd, Nirvana, Metallica, Rolling Stones nebo třeba Black Sabbath? Ikonické kapely asi nemusíme představovat. I když je pravděpodobně poslouchali už vaši prarodiče a rodiče, tak jsou tyhle legendy stále in nebo alespoň jejich loga můžete najít nejen na nehtech, ale i na tričkách a mikinách v posledních kolekcích.  

Troufnete si na nehty s vyplazeným jazykem nebo na ozdobu ve stylu alba “The dark side of the moon”?

 rockove_nehty1

Pokud nejste vyhraněným fanouškem žádné kapely, ale přesto vás lákají rockersky laděné nehty, pak zkuste třeba namalovat kytaru. Hmm, co třeba takovýhle pěkný Fender?

rock-n-roll-chevron-nails-bmodish

  • Hells Angels by záviděli

„Holky a mašiny, záplaty na džíny…” a hlavně stylový motorkářský nehty! Co to znamená? Rychlé pruhy, ohně, lebky nebo třeba logo vašeho silničního miláčka. Vše je povolené, nic není zakázané. Moto manikúra je ideální na spanilou jízdu i na moto sraz!

 rockove_nehty2

  • Lebky, kříže, pentagramy

Lidé, kteří poslouchají rock a metal mají k peklu tak nějak blíž a nebojí se to dát najevo. Pokud ani vám nejsou temné síly a jejich symboly cizí, můžete si na nehty namalovat třeba nějakou parádní lebku, kostlivce, rakev nebo smrtihlava.

 rockove_nehty3

  • Je libo bondage?

K rockerskému stylu života patří i tak trošku peprnější milostný život. Latex, kůže, pouta, řetězy… Jestli se nebojíte světu ukázat, jak to máte rádi, pak jsou nehty inspirované bondage jasnou volbou! Vyzkoušet můžete i zdobení ve stylu piercingu na nehty, ale o tom sami nevíme, co si myslet

 rockove_nehty4

  • Paint it black

Chcete být za drsňačku, ale zároveň víte, že druhý den po koncertě jdete do práce a v korporátu by vám lebky, ani nic podobného neprošlo? Pokud nemáte na osobité motivy náladu, chuť nebo odvahu, vždycky můžete sáhnout po černém gel laku Kuro. Nehty v černé barvě už dnes nejsou nic neobvyklého a při troše snahy mohou nehty s černou manikúrou vypadat velmi elegantně a stylově. 

 rockove_nehty5

PS: Ještě lépe vypadají černé nehty v matném provedení, mrkejte!

 rockove_nehty6

 

Na závěr DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ! U gel laků s velkým obsahem pigmentu se občas stává, že se vám při procesu vytvrzování zkrabatí. Aby k tomu nedošlo, nanášejte opravdu velmi tenkou vrstvu gel laku.

Líbil se vám náš výběr manikúr pro temné duše? Nás tohle téma moc bavilo a budeme rádi, když nás označíte na fotkách se svými rockerskými, motorkářskými či goth výtvory. Najde nás jak na Facebooku, tak na Instagramu!

Zdroje obrázků:

https://www.instagram.com/ane_li/

https://vanityprojectsnyc.tumblr.com/

https://cz.pinterest.com/ezmaxoxo/

https://www.instagram.com/nailosaurus/

seizethenail.wordpress.com

https://www.instagram.com/gio_nails/

https://www.thedailynailblog.com/

https://www.instagram.com/picturemynails/

https://www.instagram.com/lucy_smirnova_nails/

https://www.instagram.com/buffandpolish/

https://www.totalbeauty.com/content/slideshows/line-nail-art-180315

https://www.womentriangle.com/negative-space-nail-designs/

https://cz.pinterest.com/pin/450782243966260316/

https://www.instagram.com/koba_nails_studio/

https://www.instagram.com/asabree/

https://cz.pinterest.com/julianacubillos/

Žádný z obrázků v galerii není naším výtvorem a nevztahujeme na ně žádná práva. Převzali jsme je z portálu Pinterest.com.