Dost výmluv! Tuhle manikúru zvládne i jednoruký makak! Tečka

Tečky, puntíky, polka dots…říkejte jim, jak jen chcete a hrdě je noste - na sukních, šatech, doplňcích i na nehtech, protože vypadají skvěle! Pojďte se mrknout, jakou tečkovanou inspiraci jsme pro vás v hlubinách internetu vypátrali.

1_uvodni_tecky

Není nic jednoduššího než manikúra s tečkami, jako vážně. Fakt! Pokud tedy nepočítáme monochromatické nehty v jedné barvě. 

Jestliže chcete něco trošku originálního, neotřelého, zábavného, ale přesto nenáročného, pak jsou tečky tím, co hledáte. Mrkejte, jak si rychle a bez velkého snažení můžete vyšperkovat svou manikúru k dokonalosti!

Jedna tečka

Tohle určitě znáte. Nalakujete si nehty v jedné nebo ve dvou kontrastních barvách a přijde vám, že tomu ještě něco chybí. Potřebovalo by to final touch. A právě to je chvíle, kdy přichází na řadu tečka. Tahle hrdinka v hlavní roli to všechno zachrání! Stačí jen vybrat, kam s ní, zamířit a voilá! Cool manikúra je na světě!

O něco vyšší level pak představuje manikúra, kde se s největším soustředěním trefíte jednou tečkou na každý z nehtů. Mrkejte!

 

Dvě tečky

Teď trošku přitvrdíme… Co říkáte na dvě tečky na jednom nehtu? Úlet? Děláme si legraci. Tenhle styl zdobení je ale opravdu snadný. Sluší jak holkám, tak klukům a nehty vypadají upraveně a takovéhle minimalistické tečkování snese i korporátní dress code.

Další inspiraci pro manikúru pro muže najdete v článku Pánská mani - gel laky nejsou jen pro holky

A teď se konečně trošku utrhneme z řetězu a ukážeme vám, jak se s tečkovanými nehty vyřádit. Jste připraveni?

Nejprve si ukážeme jednobarevnou klasiku - respektive dvoubarevnou, tzn. barevné nehty a bílé tečky. Tahle kombinace je nesmrtelná. Připomíná nám puntíkatý hrneček plný horkého kakaa a to nás prostě hřeje u srdíčka.

 

Comfort manicure jsou i černé tečky na barevném podkladu. Mrkejte!

Na závěr jsme vybrali tečkový pel-mel. Tedy tečky na všechny způsoby. Mohou být jednobarevné, barevné, rovnoměrně rozmístěné, ale i pouze u nehtového lůžka nebo na konci nehtu. Kromě tečkování pomocí gel laku v jiném odstínu, můžete pro tečkovanou manikúru použít i kamínky, které dodají glamour lesk.

Tečkovat můžete za pomoci běžného štětečku, ale pokud chcete, aby byly tečka jedna jako druhá, pak si k ruce vemte pomerančové dřívko, špejli nebo zdobicí tyčinku. Pak to půjde jak po másle.

2_sonda

Tak co říkáte? Jsou tečkované nehty to pravé i pro vás? Další inspiraci od Estelli týmu najdete u nás na blogu, na Pinterestu, na Facebooku i na Instagramu nebo na TikToku.