Galerie: Nail artové faily roku 2022

Rok 2022 se vteřinu za vteřinou chýlí ke konci a všichni už se nemohou dočkat, jak oslaví příchod toho dalšího. Pro nás byl tento rok naprosto zlomový, vždyť letos Estelli konečně spatřilo světlo světa! I my tedy máme hodně co slavit a náročný rok chceme zakončit i s vámi, a to tématicky, odlehčeně a s humorem. Pojďte se proto pobavit nehtovými faily roku!



Dobře, přiznáváme, název článku je trochu zavádějící, jelikož fotky v galerii nejsou jen záležitostí roku 2022. Mohli jste se s nimi setkat klidně i pár let nazpět, ale i tak doufáme, že se nad nimi společně pozastavíme, zasmějeme, hodíme si nějaký ten kolektivní facepalm a hlavně - užijeme si ten konec roku se super náladou. Jen jedno nedopučujeme - žádnou z ukázek manikúr se raději neispirujte. 

 

est_majka3

 

Maya:

 Kdysi dávno, když ještě Estelli bylo jen bláhovým snem někde hluboko v Eviné mysli, se v její hlavě zrodil nápad na bláznivě zábavný a zábavně bláznivý silvestrovský speciál o nehtech a nail artu, který vystupuje z řady průměrnosti a zůstává nad nimi rozum stát. Tuto myšlenku jsme kdysi propůjčili jiné značce, dnes se s ní však vracíme, v plné síle a s Estelli!

 

 

Tři kategorie a desítka nehtařské zkázy

Přesně takhle to mělo vypadat…

Aby v tom chaosu byl nějaký pomyslný pořádek, rozdělili jsme náš výběr do tří kategorií. 

 

První představí manikúry, které nejspíš vypadají přesně tak, jak bylo zamýšleno. No nevíme, zda se tady smát nebo plakat. 

Tak to je bizár!

Druhá selekce spíš než zločiny odhaluje mnohdy naprosto precizní nehtařské počiny. Valná část pochází z dílny @nail_sunny, která má nespoutanou představivost a naprosto… no, zkrátka bizarní nápady jak nehty „ozdobit”. 

est_evka4

 

Eva:

Nebojte, dobře víme, že některé z výtvorů v naší galerii nejsou nehty na každodenní nošení, ale ukázka kreativity a skillu autorky. Takovým všechna čest, protože děsivé zuby s kazem, kukuřici s máslem nebo zásobník vatových tyčinek na nehtech by nikdo z našeho týmu nesvedl i kdyby to chtěl (což nechce). Nejblíž budeme asi té hlíně a pizze za nehty, ale obáváme se, že v našem případě nepůjde o nail art. 



Expectations vs reality

Taky se vám chce křičet, brečet a vrátit ztracený čas, který jste vložili do něčeho, co se tak úplně nepodařilo? Ve výsledku se tomu můžete leda jen smát (s odstupem času, po tom, co to trochu rozdýcháte). O tom je i naše poslední galerie, kde se realita tak „trochu” vzdálila předloze.

Tip: Nezapomeňte, že chybami se člověk učí a věřte mi, mám s tím spoustu zkušeností. Například u mnoha z ukázek v galerii by situaci zachránil náš Detailer

Mimochodem, pokud jde o expectation vs reality, my v týmu milujeme především faily ze sféry pečení a vaření, jako je tenhle:

fail_vanocni_peceni

Zdroj: www.boredpanda.com

PF 2023

Jistě vás tyto krásně ošklivé nail artové faily bavily stejně jako nás. Loučíme se s přáním pohodového a úspěšného nového roku ve společnosti sexy manikúry s produkty Estelli.

 

Napište nám, jak plánujete strávit poslední den tohoto roku. Rádi o vás uslyšíme na Instagramu, Facebooku i TikToku. Užijte si silvestr a mějte povedenou manikúru i celý nový rok 2023!

 

Zdroje obrázků: Žádný z obrázků v galerii není naším výtvorem a nevztahujeme na ně žádná práva. Převzali jsme je z portálu pinterest.com. Některé z obrázků v sobě mají vepsaný podpis autora, u jiných se nám nepodařilo původního autora dohledat. Pokud autora znáte, neváhejte nám dát vědět, rádi ho doplníme!