TOP bizáry z nailartu pro rok 2023

Chtělo by to hned v prvních větách článku nastínit, co zajímavého vás v letošním nehtovém bizárku bude čekat. Ale to si asi nemůžeme dovolit, protože bychom vás taky hned z kraje mohli odradit. Ano, tak špatné to letos bude. Připravte se na pořádnou dávku nechuťáren, které nás letos při procházení zákoutími internetu cvrnkly do nosu. Udělejte si kafe nebo čaj (ale ne sypaný, to by vás později přešla chuť) a jdeme na to. 

Na nehtech se dá s trochou představivosti a šikovnosti vykouzlit jakýkoliv nail art. Ale otázkou vždycky je: Pokud máme ty prostředky a můžeme to udělat, musíme to dělat? Není někde nějaká hranice, kterou bychom neměli v nail artu překračovat? Není nějaká sféra, do které bychom se neměli pouštět?

Ne, není. 

Nejez to!

Máte hlad? Víme, blbá otázka o svátcích obžerství. Tak v tom případě vás ani nebude mrzet, že začínáme podivnými kreacemi s tématikou jídla. Banány už jsme kdysi někdy zahlídli, ty nás tak nešokují. Že celá hospoda na nehtech podle nápisů evidentně pochází z Ruska nás taky nepřekvapuje. U brambor si už říkáme jenom “PROČ?” a zlatým hřebem jsou ústřice. Ty jsou velmi… realistické. Ale zase se hodí ke slečně, co má na rukou to šumivé Igristoe. Snad jsou to kámošky! A snad mají ty ústřice a sekt čím otevřít. Možná by měly zajít do… 

Sekce domácích potřeb

Nejdřív si zopakujeme naši mantru. Nehty nejsou… Co? Neslyšíme, nahlas! Nehty nejsou … NÁSTROJ. Nehty nejsou nástroj. 

Tak a teď se podívejte na nehty, co jsou nástroj. Kdy jako nastane situace, den, kdy si řeknete “Dnes chci mít na nehtech zvon na uvolnění záchodu. A záchod.” 

Nebo kdy jste takovým milovníkem květin, že si s kámoškou uděláte na nehtech květináče? A pokud máte chuť vytvořit na nehtech něco z kuchyně, proč vás napadne jako první mlýnek na maso?

Myslím, že těmito dvěma odstavci jsme vyčerpali roční limit na kladení otázek na našem blogu. Ještě, že už je konec roku. Příště už zase začneme dávat i odpovědi. 

sitko1  sitko2

Nejpraktičtějším pomocníkem ze sekce domácích potřeb je jednoznačně sítko na čaj

Vyrazili jsme s Receptářem dnes domů za panem Milanem do Dolní Jívové, který nám poslal skvělý nápad, jak vyřešit problém se sypaným čajem. 

“Nám dycky někdo donese místo normálního granulovanýho čaje ten sypanej, ale copak jsme někde na zámku, abysme to měli jak udělat? Řekl jsem Andule, ať vytáhne konečně tu sadu na nehty, co si loni koupila, a v kůlně jsem našel jemný pletivo. No a vymyslel jsem tohle sítko. Andula si teď může dělat ten čaj, a když jí přijdou kamarádky, tak má filtrovanou kávu, pocukruje tím buchtu, furt to má u sebe… Já myslim, že by to měl mít každej.”

Děkujeme panu Milanovi za skvělý vynález a budeme se těšit, s čím přijde příště!

Oslava periody 

Zaznamenali jste, jak se na sítích neustále tlačí na to, aby se oslavovala menstruace? Jak je to krásné, přirozené, jak nás to propojuje s matičkou Zemí a s naší ženskostí? Tak i do nail artu se tohle téma dostalo. Za nás jako téma je to ok, klidně si to oslavujte, ale vocaď pocaď, jo. My zase nepotřebujeme vidět všechno. Radši se pojďme v ženském kruhu pobavit o tom, jak nejlíp vyprat krev. To taky boří tabu a je to asi užitečnější. 

Když se nedaří

Co by to bylo za bizár, kdybychom vynechali klasické nepodarky? Protože ať už to nahoře bylo, co chtělo, tak všechen “nail art” vyžadoval nějaký ten skill. Pojďme se podívat, jak to vypadá, když se skill úplně nedostaví. Berte to jako motivaci - snažte se, abyste se tady příští rok neobjevili taky. 😃

Random bizár

Na konec se mrkněte na to, co se nám nepodařilo nikam zařadit. A je to asi dobře. Víc by toho totiž být nemělo. 

My musíme zase poděkovat za spoustu materiálů ke sdílení účtu NailSunny, protože to je opravdová studnice bizáru. Ale je to teda zvláštní forma propagace salonů. Pokud vás tohle téma baví, určitě jim dejte na Instagramu follow. 

A pokud během roku natrefíte na bizár, určitě se o něj s námi podělte! My si ho schováme a příště se tu třeba objeví! Jen nezapomeňte, že nás už jen tak něco nešokuje. 😅