Zasněžená manikúra: Takto budou vypadat vaše nehty, když se inspirujete sněhovými vločkami!

Každá sněhová vločka je jedinečná… Bude to platit i o těch, které si vykouzlíte na svých nehtech? Inspirujte se při tvorbě svého dalšího nail artu tím nejkouzelnějším znakem zimních měsíců - ledově krásnou sněhovou nadílkou. Přichystali jsme si pro vás galerii plnou působivých nehtových designů, které vás rozhodně (ne)nechají chladnými! 

snehova_vlocka

Tento článek jsme pojali tak trochu netradičně. Je mezisvátkové období, spousta z vás má prázdniny nebo dovolenou, a proto je na místě před koncem roku zasloužený relax.

Sáhodlouhé povídání či komplexní návody si tedy necháme na příště a „mluvit” za sebe necháme především obrázkové galerie. Tak na nic nečekejte a proklikejte se tou nádherou. :) 

Manikúra zasypaná sněhovými vločkami

Můžete se spolehnout, že tyto něžné křišťálové krásky vám jen tak neroztají. Zdobit vaše ruce budou až do chvíle, než se rozhodnete gel lak (či jiný materiál) odstranit. 

Vločky můžete vytvořit hned několika způsoby:

Bílé, nude a jemné

Preferujete jemnější styl, milujete francii a babyboomer nebo jste toho názoru, že nehty se sněhovými vločkami by už z podstaty měly být bílé? Tak to je tu hned první z galerií přesně pro vás. 

Barevné kombinace

Jak se můžete přesvědčit, byla by věčná škoda myslet si, že sněhové vločky budou v kombinaci s výraznými barvami vypadat nepatřičně. Právě naopak - vyniknou o to spíš a radost udělají těm z vás, kdo bez barevné manikúry nedá ani ránu. 

 

 

Evin tip:

Pokud chcete skoro instatně dodat manikúře sněhový “feel”, stačí použít akrylový prášek. V článku Pletený nail art a kouzlo akrylového prachu jsme vám vysvětlili, jak s ním správně pracovat, ale jak si můžete v dnešních galeriích všimnout - pletený nail art není jediný typ zdobení, kterému akrylový prášek sluší!

 

 

Postavte si sněhuláky

Když sněhu napadne opravdu hodně, často se i dospělí s nadšením vrhnou do stavění sněhuláků. Čím větší koule mají, tím líp! 😅

Nejjednodušší způsob, jak si postavit sněhuláka na nehtech, je vzít si na pomoc naši zdobicí tyčinku. Uděláte jen dva nebo tři bílé puntíky a sněhový obr je hotov.

Když sněhem zapadá celý les…

Pokud se vám vločky nebo sněhuláci zdají příliš prvoplánoví, možná si na nehty přenesete celý les. Můžete design pojmout vcelku jednoduše nebo ukázat, co ve vás vězí a s pomocí zdobicího štětečku stvořit hotové umělecké dílo.

Na kterou z manikúr v galerii byste si troufli?

 

Maya radí:

Chcete doslova jedním tahem překrýt svůj nail art padajícím sněhem? Sáhněte po třpytivém top coatu, kterým navíc manikúře dodáte úžasný lesk a dlouhou výdrž.

 

zimni_fauna

Zimní příroda plná života

Možná byste si mysleli, že po článku Nehty se zvířátky už dáme s faunou pokoj, ale když oni ti lední medvědi, lišky a ptáčci vypadají v zimní krajině úplně k pomazlení! Ale přiznáváme, že jestli na vás samotný les už byl velké sousto, nacpat do něj ještě i živého tvora je skutečně výzva pro zkušené. 

Dívá se na to nicméně moc pěkně! :) 

Věříme, že jste si v dnešní sněhové nadílce vybrali. Napište nám na Instagram, který nail art to u vás vyhrál a zda si na něj troufnete. Už se moc těšíme!

Mohlo by se vám líbit:

 

Zdroje:

Část obrázků v galerii není naším výtvorem a nevztahujeme na konkrétní fotografie žádná práva. Převzali jsme je primárně z portálu pinterest.com. Některé z obrázků v sobě mají vepsaný podpis autora, u části se nám podařilo a u části bohužel nepodařilo najít původního autora. Pokud autora znáte, neváhejte nám dát vědět, rádi ho zdrojů doplníme!