Galaxy nehty? Bez problému za pár minut

Hvězdy, mléčná dráha, temná obloha… vše dohromady vám vykouzlí nevšední manikúru, aneb trend poslední doby. Easy hack s houbičkou na klasické ombré vám pomůže docílit tohoto looku za pár minut.

Kromě toho, že jsou hvězdy ,,signature” znakem Estelli, jsou perfektní volbou, pokud chcete manikúru, která jen tak nezevšední. Navíc aplikace tohoto looku nezabere tolik času, jak se může zdát. 

 

Možnosti aplikace:

Černo-bílá klasika

Jednoduchá černo-bílá manikúra? Oživte ji Galaxy prvky, jako například souhvězdí nebo jemnými tečkami ve stylu mléčné dráhy. Lehký a přitom velmi efektivní finish. (Hidden fact - jedno trošku poupravené souhvězdí zvěrokruhu se dokonce skrývá i na etiketách našich Petite gel laků, víte jaké? 😎)

Náš tip: Využijte matný lak pro efekt temné oblohy.

Barvy v hlavní roli 

Pokud vám tato jednoduchá kombinace nepřijde nijak záživná a sázíte spíše na barevné efekty, zkuste si pohrát s galaxy nehty v trochu rozvernějším stylu. Postupovat můžete dle našeho návodu, jen popusťte uzdu své fantazii a vyzkoušejte netradiční kombinace barev a stylů. Inspirovat se můžete i například naším ALU zdobením 

Galaxy nail-art

A jako zlatý hřeb na závěr? Ombré je styl, který teď hýbe nejednou pinterestovou nástěnkou. Právě na ten se s naším postupem zaměříme a docílíme tak typického Galaxy nail-art looku.

Jak na to? 

Znáte houbičky na ombré? Ideální věc, se kterou vykouzlíte nejednu barevnou kombinaci s postupným stínováním na nehtech. Jak s ní docílit tohoto galaxy nail-art looku? Budete muset ničit, trhat a demolovat. Čtete správně. Pár gel laků k tomu a máte vystaráno.

Krok 1:

  • Jako každá manikúra i galaxy nail-art vyžaduje nejdříve perfektně upravit nehty. Začistit nehtovou kůžičku, zapilovat a upravit nehet… Zkrátka sáhněte po všech pomůckách na úpravu nehtů a s chutí do toho. Opravdu je to potřeba k dokonalému výsledku. Jak správně o nehty pečovat se dozvíte zde. 
  • Houbičku natrhejte na menší kousky. Tady nezapomeňte na slovo ,,trhat”. Pokud houbičku ustřihnete, bude mít hladký povrch, se kterým nedocílíte toho správného výsledku. Plocha těchto kousků musí být nerovnoměrná a pórovitá.

Krok 2:

  • Celý postup toho, jak začít s přípravou, najdete v tomto článku.  Zde bude hrát hlavní prim podkladový gel lak, který vám zaručí delší výdrž a vyhlazený podklad pro výběr barevného gel laku.

navod1

Krok 3: 

  • Přichází výběr barvy. Sice se říká, že fantazii se meze nekladou, pokud však chcete galaxy nail-art, zvolte jako základní lak temnější barvy. Tmavě fialová nebo černá jsou naprosto top kouskem. Za nás vede gel lak Purple Haze. Temně fialová s lehkým třpytem je ideální začátek pro noční oblohu. Popřípadě sáhněte po třpytivě temném gel laku Misty Rock. Gel lak vytvrďte, abyste mohli pokračovat v dalších krocích bez narušení podkladu.

Krok 4:

  • Jde se na to! Tentokrát sáhněte po třpytivém gel laku, kterým vytvoříte efekt galaxie a statisíce hvězd. Trochu gel laku vylijte na omyvatelnou podložku a vezměte do ruky kousek houbičky. Nepravidelnou stranu namočte a jemně začněte zdobit nehet. Aplikujte 2-3 vrstvy, než se vám vaše mléčná dráha bude pozdávat. Opět jednotlivé vrstvy alespoň na chvíli dejte vytvrdit, aby se mezi sebou nerozmazaly.

navod2

Krok 5:

  • Stejný postup využijte u dalších kroků. Různě střídejte odstíny fialové nebo růžové pro dokonalý efekt.
  • Extra krok: Bílý gel lak na vašich nehtech vytvoří iluzi hvězd na noční obloze. Tentokrát namočte houbičku opravdu opatrně, abyste si nepokazili celý look. Nejlépe jen špičkou houbičky a po jedné malé "ťupce" dosazujte na nehet ten pravý galaxy vibe. Pokud si netroufáte na tuhle mravenčí práci houbičkou, použijte zdobicí sondu nebo štětec detailer.

Krok 6:

  • Nechte gel lak vytvrdit a následně použijte top coat, kterým si svůj výtvor zafixujete. 
  • Náš tip: Pokud se vám bude zdát, že se vaše galaxy nehty dostatečně netřpytí, využijte glitter top coat, který tento efekt pozvedne na vyšší úroveň. Příklad s naším one&only top coatem It´s Holo!. Jak konkrétní topy vypadají v akci zjistíte v článku Který top je prostě TOP. Inspirace na další třpytivé nehty najdete v našem článku.

navod3

 

Houbičku na ombré tedy není nutné používat jen k jednomu účelu. Zapojte svoji kreativitu nebo se řiďte přímo naším postupem. Tento styl jde použít i na jiné barevné kombinace. Jako další zkuste třeba bílý podklad a paint-art v podobě barevně sladěných teček. Nebojte se, tréninkem se dostanete na ty nejlepší výtvory. Malý krok pro lidstvo, velký krok pro vás.