Nehty jako e-girl: Článek plný inspirace!

Pokud je vám přes třicet a přišli jste sem z Googlu, kde jste hledali “co je to e-girl” a jestli to nejsou nějací narkomani, tak vás hned z kraje uklidníme, že narkomani to nejsou a vaše dcera, neteř nebo sestřenice bude v pohodě a nechte ji, ať je klidně e-girl. Ale neplaťte si pro jistotu její OnlyFans. Pokud vás ale subkultura e-girls a jejich móda zaujala a chcete se nechat inspirovat, jak k tomuhle trendu sladit manikúru, pak čtěte dál - máme tipy!

Playlist ke čtení: e girl aesthetic songs✨

Chvíli jsme si lámali hlavu s definicí jejich stylu - Trochu to vypadá, jako by se podařilo emo týpkovi z roku 2006 sbalit korejskou popovou zpěvačku a měli spolu dítě. Její starší sestra je asi gotička a tahle e-girl si od ní půjčuje hromadu oblečení. Narozdíl od gotičky ale nechodí moc ven, čas tráví on-line a miluje hry. S tím se dokážeme ztotožnit! 

Jejich styl je přesně takový mix depkoidních emo prvků, rozjuchané růžové a sexy gotiky. K make-upu mají většinou skvělý vztah, ale viděl už někdo jejich nehty? Pokud chcete look dotáhnout k dokonalosti, měli byste rozhodně myslet i na manikúru! (A to obzvlášť, pokud si večer chcete přivydělávat škrabkáním do mikrofonu při ASMR streamech.) 

E-girl aesthetic

Při průzkumu hlubinami internetu jsme došli k názoru, že existují zhruba dva typy e-girls. Můžeme jim říkat temná a světlá strana síly, ale to je moc old-school. Ta první je spíš víc edgy, temnější, drsnější, víc do gotiky. Ta druhá je spíš cute, trochu lolita, je tam dost růžové a i nějaké ty volány. Obě mají ale spoustu společného - u obou najdete sukýnky,  šněrování, vysoké boty na platformě, křížky, barevné vlasy a často piercingy nebo tetování. Nevadí jim být středem pozornosti, takže hodně prvků může působit přehnaně. Můžou si dovolit dlouhatánské umělé řasy nebo crazy barvy vlasů nebo paruky. 

Takže - jak k tomu sladit nehty?

d86a85cdf89a82eed665332233f99153 (1)#2edgy4u

Ostrý holky si zaslouží ostrý nehty. Nemusíte to nějak hrotit (haha), budou stačit i nalepovačky. Ale pokud jste fakt dedicated, pak si u nehtařky řekněte o tvar coffin nebo stiletto. Ale nebudeme lhát - pro hraní na klávesnici to není ideální, takže na CS:GO zapomeňte a pusťte si simíky. Nebo používejte ovladač. 
Základem je vždycky černá. Zdobení nehtů trochu řízněte růžovou, ale ne moc. Použijte plameny, kříže,lebky, trochu creepy ruční kresbičky. Z emo a ska si půjčte kostkovaný vzor, ten nikdy nezklame! Zkusit můžete i ostrou francouzskou manikúru. A nebojte se vyjádřit svůj světonázor nějakým drzým nápisem!

 

 

 

 

253562715_562363468192393_6618500126712574973_n (1)#2cute4u

Pokud dlouhé nehty opravdu a hluboce milujete, ani tady se jich samozřejmě nemusíte nijak vzdávat. Nicméně u tohohle looku se víc ujme kratší manikúra v přirozené délce. Nechte se unášet fantazií a nehty si ozdobte lešticími pigmenty, buď jen perleťovým nebo zkuste holografický. 

Hodně využijete pastelové gel laky, hlavně fialkovou. Máte radost ze života? Ukažte to! Kreslete smajlíky, použijte samolepky na nehty s jednorožcem nebo dalšími roztomilými zvířátky. Malujte srdíčka a na inspiraci si občas odskočte k jednorožcům. Tykáte si s tvářenkou a umíte udělat ten správný “blush” efekt? Pak vám budou perfektně sedět i tzv. aura nails. 

 

 

Všechny nápady na manikúru, které jsme použili v článku, najdete i na našem Pinterestu. Ten navíc není jen tak pro okrasu, často tam sbíráme další piny a vytváříme nástěnky na různá témata, která nás chytnou. Budeme rádi, když nám dáte follow! 

Inspiroval vás článek? Pokud se pustíte do manikúry a budete se s ní chtít pochlubit, vůbec se nestyďte a označte nás na sítích nebo aspoň napište do DM’s. Je skvělé, že pořád vznikají nové a nové styly a ti z nás, kdo občas potřebují pošťouchnout, se u nich mohou inspirovat. Vytvořte si manikúru, o které jste vždycky snili a buďte sami sebou! uWu!

 

Zdroje:

Pinterest

herstylecode.com