Anti-Valentýn: nehtový manifest pro odpůrce svátku lásky

Srdíčka, amorci, nápisy “I love you” - každý rok je to stejné a každý rok vám to pije krev. Pojďme si společně zanadávat na komerci, zamilované a vůbec…a samozřejmě, že u toho nadávání můžeme mít úplně boží a originální anti-valentýnské nehty!


zlomene_srdce

Valentýn, neboli svátek zamilovaných má své příznivce (ti, kteří jsou čerstvě zadaní) a své odpůrce (ti, kteří přece nebudou slavit každou americkou kravinu a kterým je vlastně samotným fajn). Jestli se hrdě hlásíte k druhé skupině, pak pro vás máme článek plný inspirace, jak dát pomocí nehtů celému světu jasně najevo, že si valentýnské cukrování mohou strčit někam.

Jak si vytvořit anti-valentýnské nehty?

Zatímco, v obchodech se to v posledních dnech hemží červenou a růžovou barvou, bonbonierami a medvídky, na svých nehtech můžete upřednostnit zcela jiné odstíny a vůbec nemusíte být sladcí.

Pro odlišení od davu dobře funguje kontrast. Zapojte tak do hry černý odstín gel laku Kuro a bílý gel lak Shiro

Těchto odstínů se při vytváření anti-valentýnského nail artu nebála ani Denča z  reknitonailsartem. Některé prvky jsou ručně kreslené pomocí zdobicího štětečku, na části je pak využitá samolepka na nehty. Dohromady to skvěle funguje. 

Co říkáte na její “I love me” design?

reknitonailartem_antivalentyn

Nehty jako statement

Další nápady na to, jak vyjádřit frustraci, zklamání, naštvání nebo prostý nezájem o valentýnské šílenství, jsme pro vás ulovily na sítích a už jen u toho hledání jsme se pěkně pobavili. Mrkejte!

Některé jsou opravdu hodně ujeté….

 

….některé jsou “cute, but psycho”....

 

…další jsou trošku umírněnější….

 

…a některé bychom nosili klidně i při jiných příležitostech než je bojkot svátku sv. Valentýna. :-)

Láska i nehty mají tisíce podob

Ne náhodou připadá na den po svatém Valentýnu, tedy na 15. února tzv. Single Awereness Day, který je oslavou lásky v jakékoliv podobě, ne nutně jen té romantické. Oslavte ho můžete s rodinou, přáteli, se svými mazlíčky nebo klidně i jen tak sami se sebou.

Inspiraci na parádní nehty inspirované mazlíčky najdete v článku  Nehty se zvířátky - ukažte, jak milujete své domácí mazlíčky!

Keep calm and get your nails done

Na závěr bychom vám chtěli říct, že vytváření hravé manikúry a péče o ruce  je nejen zábava, ale taky skvělý relax. Jestliže za sebou máte špatný rozchod, necítíte se ve vztahu dobře nebo stále ještě čekáte na toho pravého nebo pravou, pak nová sada na manikúru může být tím, co vás z mírné krize a špatné nálady může vysvobodit.

 antivalentynske_nehty

Co třeba zkusit populární mermaid styl nebo metalickou manikúru s oslnivými odlesky?

Nechte své nehty mluvit za vás a vyjádřete svůj anti-valentýnský postoj nejen slovy, ale i originálním nail artem na svých rukou. Pomoci vám s tím mohou i vhodně zvolené samolepky. U nás najdete třeba samolepky No Hate, případně kolekce samolepek Black Runes.

 

U hlubší krize, které ani gel lak nespraví, je pak samozřejmě na místě kontaktovat psychologa nebo psychoterapeuta.

Věříme, že toho letošního Valentýna zvládnete se ctí a dokonalé anti zamilované nehty z vás udělají hvězdu jakéhokoliv večírku. Další inspiraci od Estelli týmu najdete u nás na blogu, na Pinterestu, na Facebooku i na Instagramu nebo na TikToku. 

Zdroj:

giphy.com

Některé z obrázků v galerii nejsou naším výtvorem a nevztahujeme na konkrétní fotografie žádná práva. Převzali jsme je primárně z portálu pinterest.com. U některých z obrázků je vepsaný podpis autora, u části se nám podařilo a u části bohužel nepodařilo najít původního autora. Pokud autora znáte, neváhejte nám dát vědět, rádi ho zdrojů doplníme.