Kolekce gel laků Coast: Vlnobití barev irského pobřeží

Stáli jste někdy na vysokém útesu? Pod vámi jen libozvučné šumění rozbíjejících se vln, před vámi zdánlivě nekonečná vodní hladina. Vzduch je svěží, prosycen vůní soli, trávy a vody… Je to zkrátka osvobozující pocit plný klidu a energie zároveň! 

Kolekce gel laků Petite Coast nese tyto emoce v každé kapce svých odstínů. Objevte jejich kouzlo a najděte mezi nimi svého favorita. 

 

Pobřeží a útesů je na světě nespočet. Někde je radno vzít si na sebe teplé oblečení, jinam můžete vyrazit v plavkách. Podle zvolené destinace můžete navštívit pobřeží plná písku, skal a kamení nebo i pobřeží porostlá křovinami a trávou. Něco je však spojuje - stejně jako naše odstíny gel laků - a to jsou zemité, uklidňující a přitom působivé tóny sytých barev. Pojďme si je představit!

Svěží tóny Moherských ostrovů

Abyste mohli poznat barvy Moherských útesů na vlastní kůži, museli byste odcestovat do západního Irska. Z těchto břidlično-pískovcových útvarů hledíte přímo do hlubin a dálek Atlantského oceánu. Ten pohled je naprosto dechberoucí… 

irske-pobrezi

Tmavé skály smáčené mořskou pěnou symbolizuje náš černý Misty Rock. Má v sobě přimíchaný jemný třpytivý prach, který dokonale vykresluje stíny skal a jejich unikátní strukturu.

Hloubky oceánu jsou utopeny v gel laku Ocean Depths. Budete na svou manikúru hledět dlouhé minuty a přemýšlet, co se v těch hlubinách asi skrývá. Že by vrak Titanicu nebo srdce oceánu? My prozradíme, že pokud jde o gel lak, je tam kapka tmavé inkoustové fialové, která odstínu propůjčuje hypnotický nádech tajemna. 

Při pohledu z útesu do dáli se oceán leskne působivou, výraznou modrou. Tato barva se zrcadlí v gel laku Deep Blue. Jedná se vlastně o velmi věrný odstín námořnické modré, která nezřídka vévodí módním molům a seknout bude i vašim nehtům. 

Kolekce Coast by nikdy nemohla být kompletní bez výrazné zelené - Emerald Glint. Je odrazem bujných trsů trávy a zmáčeného mechu, které ustojí silný vítr i rozmary irského počasí. A nutno dodat, že tam se opravdu za sluněním na pláži nejezdí. Kromě toho můžete tento typ zelené pozorovat v místech, kde se pod vodní hladinou rýsují skalnaté výběžky a části pevniny. Emerald Glint je fascinující sytý odstín, který vypadá naprosto božsky v matném provedení!

 

est_majka3

 

Maya říká:

Krásné odstíny jsou jedna věc, my v Estelli jsme ovšem dbali na to, aby gel laky nejen pěkně vypadaly, ale hlavně - aby byly kvalitní a měly dobré vlastnosti. Maximum odstínů kryje už v jedné vrstvě a s dvěma tenkými vrstvami docílíte vždy dokonalého krytí. 

Pokud ještě s gel laky nemáte zkušenost, ale moc se vám líbí, pak zpozorněte! Pro začátečníky jsme navrhli startovní sadu pro úpravu nehtů gel laky, kde najdete vše potřebné, včetně návodu jak s gel laky pracovat. Udělejte si se sadou radost, nebo si o ni řekněte svým blízkým.

 

 

Hladké odstíny útesů městečka Étretat

Ptáte se, kudy do Étretat? Narozdíl od Irska pro návštěvu tohoto místa nemusíte opouštět suchou zem ani balit čtvrtý svetr. Nachází se ve Francii, konkrétně na severozápadě Normandie hned u Lamanšského průlivu. Místo navštěvují tisíce turistů z různých koutů světa - především pro jeho skvostné bílé útesy a útesové oblouky, které se staly inspirací i pro další čtveřici našich odstínů.

cliff-ga08d2ea01_1920

Jemné nude - ne však nud(e)né - barvy gel laků Sea Foam a Dawling Shine jsou velmi hladké, elegantní i skvělé třeba na francii (když už jsme v té Francii) nebo babyboomer. Stvořili jsme je s myšlenkou na Alabastrové pobřeží, jeho unikátní křídové útesy a oblázkovou pláž pod nimi. Věřte, že nehtům sluší kterýkoliv den v roce!  

Co by to bylo za pláž a pobřeží bez romantické růžově zbarvené oblohy při západu slunce, nebo narůžovělých lastur a mušliček vyplavených mořem. Odstín Scallop tématicky doplňuje předchozí dvě nude barvy a obzvlášť vám bude slušet v létě, kdy po opalování získá vaše kůže vytoužený bronz.

Při procházce po útesech dojdete k majáku Cap-D'Antifer, který zde v Étretat byl vystaven v padesátých letech minulého století. Asi nejsme jediní, komu se při slově „maják” okamžitě vybaví žlutá zář jeho naváděcího světla. A právě to navedlo nás k dokonale sytě žluté barvě odstínu Lighthouse. Ta se přímo chce nosit!

sea-g48e787753_1920

Jak bylo slíbeno na začátku, Coast v sobě ukrývá plné, zemité tóny barev. I proto zde najdete přírodní hnědavé odstíny Natural Clay a Volcano Dust, které nejvíce vyniknou v zimě a na podzim, kdy připomínají horkou čokoládu či kávovou pěnu. 

Velice originální barvou je zde gel lak Cloudy Sky, který se pohybuje na pomezí šedé a zelenomodré. Zdánlivě může připomínat zataženou oblohu, ale věřte nám, že na nehtech vám prozáří celý den.

A poslední barvou této kolekce je temně fialová Warm Coat. Nebudeme si nic povídat, ta už se zemitými tóny nemám nic moc společného. Ale jde o božský sytý odstín, který úžasně ladí se všemi ostatními gel laky z Coastu, především pak s poslední čtveřicí. Museli jsme ji proto do kolekce zařadit, už protože připomíná barvu teplého kabátu, který obléknete v Irsku, vína, které ochutnáte ve Francii a žár lásky prožitý za exotické dovolené. 

est_evka4

 

Tip od Evky:

Gel laky Estelli na nehtech na věky nezůstanou, jejich výdrž je přibližně 3 týdny, ale to je vlastně dobře. Jak jinak byste vyzkoušeli všechny ty krásné barvy? :) 

Chtěli byste si odstíny dosytosti vychutnat, ale bojujete s tím, aby vám gel lak na nehtech držel jak se patří? V mém článku „Nedrží vám gel lak, pozor si dejte na těchto 10 věcí” zjistíte, kde je vlastně chyba, a rázem prodloužíte životnost své manikúry o dny i týdny.

 

 

Líbil se vám tento článek a odstíny gel laků kolekce Petite Coast? Dejte nám vědět, který je váš nejoblíbenější přes Instagram. 

Péče o nehty a ruce je široké téma. Jaké další články můžete najít na našem blogu? ZDE najdete přehledný seznam o čem už jsme psali.

 

Poznejte další z našich kolekcí gel laků Petite: