Nechte se okouzlit! Představujeme čarokrásnou kolekci gel laků Magick by Káťa Zee

Je to tak - gel laky z brand new kolekce jsou konečně tady! Už je to chvíle, co jsme tu měli nějakou pořádnou barevnou novinku. Proto jsme se shodli na tom, že tahle kolekce rozhodně nesmí být obyčejná. Je rovnou kouzelná! A tento článek vás o tom přesvědčí…

odstiny_gel_laku_magick

Obsah článku:

  1. Úvod - Nádech něžného tajemna
  2. Čím vás kolekce Magick by Káťa Zee okouzlí
  3. Odstíny kolekce Magick by Káťa Zee
  4. Kreativní výhodné sady - Vytvořte si tématický podzimní nail art
  5. Závěr - Který vás okouzlil?

 

Nádech něžného tajemna

Dobře, nalejme si lektvaru pravdomluvnosti - že je nová kolekce gel laků Magick kouzelná, je přece jen trochu nadsázka. Neukáže vám magický karetní trik ani se vám gel laky, jako mávnutím proutku, samy neaplikují na nehty - ale rozhodně vám dokáží vykouzlit úsměv na rtech a obdiv okolí!

Čím vás okouzlí

Určitě vás zajímá, jak se Magick liší od našich ostatních Petite kolekcí. Stejně jako všechny naše další gel laky jsou i odstíny v této kolekci krásně pigmentované, husté a s dobrou výdrží. Jejich jedinečnost je totiž ukryta v tom, jakým způsobem kolekce vznikla.

Zrození kolekce Magick 

Jak už dovětek “by Káťa Zee” v názvu kolekce napovídá, nové odstíny spatřily světlo světa díky úzké spolupráci s milou Káťou Zee, kterou můžete znát z Instagramu, TikToku nebo YouTube. Datum vypuštění kolekce nebylo zvoleno náhodně. Magick jsme vykouzlili k příležitosti Kátiných 25. narozenin.

Káťa pomohla dát této kolekci její podobu a propůjčila jí i svoji krásnou tvář. Právě ona byla ta, která vybrala všechny odstíny, sama navrhla překrásnou a originální etiketu a odstíny i s kolekcí také pojmenovala. Snažili jsme se jí nechat v přípravách maximum prostoru a ona nám tuto důvěru nanejvýš oplatila. Děkujeme! 

kata_kolecko2

Kdo je Káťa Zee

Znáte ji jako: Katarína Dvornická alias Káťa Zee

Narozeniny slaví: 16. října

Své první fanoušky uchvátila Katarína působivými videi na YouTube. Věnovala se v nich především nejrůznějším stylům líčení, od toho každodenního až po fantasy, umělecký a SFX make-up. Později své působení přesunula na Instagram a TikTok, jelikož jí tyto platformy dovolují blíže a aktivněji interagovat s fanoušky.

Káťa ve svých příspěvcích sdílí střípky a okamžiky ze svého života i svůj pohled na svět. Stále se věnuje líčení, ale kromě toho jsou jí blízká témata životního stylu, self-love, hudby, pop kultury, cestování nebo vzdělávání se. 

Vlastní dvě kočky a je v dlouhodobém harmonickém vztahu s Martinem Malým (lépe známým jako Ati), kterého můžete čas od času zahlédnout i v jejích příspěvcích.

 

Instagram    TikTok      Youtube

Odstíny kolekce Magick

Jak už jsme prozradili, vlastní kolekci gel laků si Katarína nadělila k narozeninám, a jelikož je slaví velmi blízko Halloweenu, je kolekce Magick inspirovaná právě tímto obdobím. Káťa sama má moc ráda tajemno, mystiku a spirituálno, ale na klasické stereotypní barvy Halloweenu ji příliš neužije. Dala si tedy za cíl představit ostatním Halloween v barvách, které v tomto období miluje právě ona.

Jsou to odstíny:

gel_lak_pendulum

 

Gel lak Pendulum - Svým vzhledem připomíná horkou hořkou čokoládu, proto stejně jako ona skvěle zapadne do podzimního počasí i jeho barev. Káťa věří, že odstíny hnědé mají ve světě manikúry své místo a nehtům sluší stejně jako ostatní barvy. Stačí mít ten správný odstín. A tohle je první z nich! 

Název gel laku odkazuje ke kyvadlu starých hodin. Jejich rytmický pohyb a tikání jsou velmi častým prvkem v děsivých a tajuplných příbězích. 


gel_lak_book_of_shadows


Gel lak Book of Shadows
Neboli ta „pravá" hnědá. Ne každý má rád hořkou čokoládu, proto je tento odstín sytý a hladký jako tekutá mléčná čokoláda. Na podzim je obdobná barva vidět na každém rohu, od suchého listí stromů až po hřejivé kabátky slečen. Zkrátka přírodní, neutrální a příjemný módní odstín.

Název gel laku odkazuje ke Knize Stínů. Tu používají vyznavači wiccy (= novopohanské náboženské hnutí, forma moderního čarodějnictví) k zapisování všemožných informací ohledně svých čarodějných rituálů, kouzel, sabatů a dalších...

 

gel_lak_grimoire

 
Gel lak Grimoire - Poslední z hnědé trojice už se houpe na pomezí s rudou, ta je však utlumená a narozdíl od klasické červené, která umí rozdmýchat vášně, je Grimoire uklidňujícím odstínem plným elegance.

Název gel laku odkazuje ke grimoárům. Grimoáry jsou čarodějné knihy s popisy základních kouzelnických praktik. Samotná Kniha stínů se řadí mezi grimoáry, takže jsou si odstíny blízké nejen barvou, ale i pojmenováním.