Geisha-style nehty? Gel lak technika, co zvládnete levou zadní!

Inspirujte se tímto tutoriálem a vyzkoušejte naše nehty, které vypadají dokonale na každou příležitost díky sofistikovaným barvám a odvážným kombinacím. 
geisha_gel_laky_nail_art

Nudná nude, temná černá, zbytečně svítivá bílá nebo růžová, kde jste už vyzkoušeli všechny odstíny? I tak může manikúra vypadat. Ale proč si trochu nezařádit s něčím novým? Nás samotné nebaví, když máme jeden nehet jako druhý. Proto pro vás máme skvělý způsob, jak se na chvíli zabavit kreativní činností a vyhajpovat svoje nehty na ještě vyšší level. Gel laky jsou známé svojí výdrží, proto se nebojte toho, že by se váš výtvor rychle vytratil.

Doporučujeme: Pokud máte rádi Japonsko, možná by se vám mohla líbit i naše inspirace Konichiwa, vítá vás anime a kawaii manikúra a celá kolekce gel laků s názvem Geisha.

Zdobení nehtů (nebo jakákoliv domácí manikúra) a manipulace s gel laky potřebuje cvik. Nenechte se tedy odradit, kdyby první pokus nedopadl jako z kosmetického salónu. Proto jsme pro vás našli skvělý tutoriál, podle kterého jsme zvládli Geisha style nehty jako od profesionála, které se naučí každý během pár minut.

Co k tomu potřebujete?

                                                   

4 gel laky + nálepky + pinzeta + zdobicí štěteček a lampa… Co nám vyjde? Dokonalá manikúra. 

Nemusíte být matematický génius, abyste tuhle rovnici vyřešili lusknutím prstu. Čím začnete? Především výběrem laků. Od nás je tahle kombinace pouze nástřel. Vy si vyberte to, co vám nejvíc sedí. 

  1. Nejdříve se vrhnete na úpravu nehtu. Je třeba pečlivě nachystat nehet na aplikaci gel laku. Jak na to, vám poradí náš článek.
  2. Vrátíme-li se zpět k naší kombinaci, tak sáhnete po bílém gel laku na nehty. Jemnými tahy naneste gel lak po celé délce nehtu a nechte vytvrdit. (Pokud začnete se zdobením dříve, než lak vytvrdíte, výsledek nemusí být na 100 % povedený, a to nechce nikdo z nás). 
  3. Je velmi důležité, jak gel lak aplikujete, proto se opět nechte inspirovat naším článkem.
  4. Ve výsledku rovnou vezmete všechny laky, kterými zaplňujete celou plochu jednou barvou, takže ani černý ani vínový gel lak nezůstanou na ocet.
  5. Jako další krok zvolíte už náročnější techniku, a to zdobení. Vezměte do ruky zdobicí štěteček a jdeme na to. 
  6. Jemné tahy potřebují pevnou ruku. Náš tip: ruku si podložte na stole, nebude se vám třást jako ratlík a docílíte tak linky a ne menšího vlnobití. Kolečko už zvládnete klasickým štětečkem z laku. Opět opatrně a lehce si ruku podložíte.
  7. Nakonec nehet potřete top coatem, necháte ho vytvrdit,  a využijete nálepek. Opatrně pinzetou sloupnete nálepku z fólie a položíte na nehet. Nezapomeňte znovu přelakovat.
  8. A šup s nimi do lampy. Teď jen čekejte, než vaše umělecké dílo bude hotové. 
  9. Po hotové manikúře je potřeba se o nehty patřičně starat. I s tímto vám poradíme v našem článku.

 

Náš tip: Vytvrďte každý nehet zvlášť, ať je dílo 100% perfektní


Takže těmito pár jednoduchými kroky jsme dosáhli takto kouzelné manikúry? Až se nám tomu nechce věřit. Je potřeba se nebát a zkoušet nové a nové trendy. #showmustgoon!

Náš tip na závěr: Vyzkoušejte i ostatní nálepky a barevné kombinace a ukažte nám je v komentářích. Sami vidíte, jak je to jednoduché!