Lesk jako blesk: Lešticí pigmenty jsou superhrdinové plesové sezóny

dybychom žili ve světě čar a kouzel, pro vytvoření dokonale krásné manikúry by nám stačilo jedno mávnutí kouzelnou hůlkou. V našem světě se musíme spokojit s lešticími pigmenty v tužce. I ty ale umí zázraky! Fakticky!

Chtěli byste na plese oslnit měňavými nehty v barvách duhy? No, jasně, kdo by nechtěl? S lešticími pigmenty je zvládnete vytvořit jakoby nic. Na plese, na párty a kdekoliv se objevíte, prostě zazáříte!

chamel_nails

Kromě pigmentů frčí samozřejmě i staré dobré třpytky. Inspiraci pro třpytivé manikúry pro vás máme v článku Třpytky sem, třpytky tam: plesová sezóna se blíží!

Co na těch lešticích pigmentech všichni mají?

Milují je celebrity, milují je nehtařky a my víme, proč byste se do nich měli zamilovat i vy! Lešticí pigmenty představují opravdu lehký způsob, jak vystřelit svou manikúru o několik levelů výš, a to s minimálním úsilím. Nehty s duhovými efekty nebo s lesklými odlesky ve stylu glazed doughnut jsou na pohled nádherné a vypadají opravdu profesionálně. A přitom k tomu stačí jen chvilka práce. A voilá!

est_evka4

 

Eva radí: Ačkoliv u nás na e-shopu  najdete i lešticí pigmenty v krabičce, já osobně dávám přednost pigmentům v tužce. Nikde se nerozsypou a aplikace je také jednodušší. Pokud vám ale vyhovuje nanášení z krabičky, určitě zkuste LEŠTICÍ PIGMENT - HAILEY EFFECT, ten fakt stojí za to!

1377-4_lestici-pigment-hailey-effect

Jak s lešticími pigmenty pracovat?

Nanášení pigmentů je opravdu easy peasy. I když už jsme vám ho detailně krok po kroku představili v článku Vykouzlete si na nehtech zrcadlový efekt pomocí lešticích pigmentů, tak určitě není na škodu se základní principy zopakovat:

  1. Jako základ budete potřebovat upravené nehty s čerstvě naneseným bezvýpotkovým topem. Ideální je pro tento účel náš hypoalergenní top coat gel lak. Pokud použijete jiný, neručíme za perfektní výsledek, ale teoreticky by to mělo fungovat i s jiným bezvýpotkovými top coaty. Raději si to ale otestujte nanečisto, ať máme v den D jistotu, že vaše manikúra nebude mít chybu. 

     

    Pod top coat můžete, ale  nemusíte, nanést bílý gel lak Shiro nebo černý gel lak Kuro. Některé pigmenty to může zajímavě zvýraznit a podtrhnout.P

    Připravit nehet na nanesení gel laku není žádná věda. Podle našeho návodu to zvládnete ve 4 jednoduchých krocích!

  2. Na připravený nehet aplikujte pomocí aplikátoru v tužce vybraný pigment. Není nutné nijak tlačit, stačí lehce poťupkat.

  3. S pigmentem, který ulpí na kůžičce kolem nehtu si nelamte hlavu. Oprašte ho štětečkem a pak zbytek opatrně dočistěte cleanerem.
  4. Posledním krokem je pak nanesení další vrstvy top coatu, který pigment na nehty zafixuje až na 4 týdny! 
  5. Hotové nehty vytvrďte pod UV/LED lampou a máte hotovo!

Jakou barvu pigmentu vybrat?

Na e-shopu estelli.cz najdete lešticí pigmenty s chameleonovým efektem, kterým se také někdy říká flip flop pigmenty. Podle úhlu, z kterého se na nehty díváte, dokáží měnit barvy. V našem případě je to pigment Red Chameleon, Blue Chameleon a Gold ChameleonPěkný základ pro metalickou manikúru, co říkáte?

Speciální je pak pigment v tužce Holographic, který díky jemným třpytkám v barvách duhy vypadá jako by byl tvořen prachem z jednorožčího rohu. Hodit se vám může třeba, pokud plánujete nehty v populárním mermaid stylu.

holo_nails

Až si nanášení pigmentu vyzkoušíte, pak se klidně můžete pustit i do nail artu, kde se pigmentu využívá jen na část nehtu. Metalická francie nebo elegantní třpytivé kapky jsou záležitostí okamžiku, ale výsledný efekt je opravdu dechberoucí!



Líbí se vám lešticí pigmenty? Jaké další barevné odstíny by vás potěšili! Určitě nám dejte vědět na email info@estelli.cznebo do zpráv na Instagramu nebo na Facebooku a budeme rádi, když se pochlubíte s tím, jak se vám manikúra s lešticími pigmenty v tužce vydařila.

Některé z obrázků v galerii jsme nevytvořili my a nevztahujeme na ně žádná práva. Převzali jsme je z portálu pinterest.com. Bohužel se nám u nich nepodařilo najít jméno původního autora. Pokud autora znáte, neváhejte nám dát vědět, rádi ho doplníme!